• Annonser

Med ett nytt yttre

Nu har vår nya hemsida släppts och dessutom har den nya logan börjat användas. Naturens Hus hör sedan förra verksamhetsåret till Vetenskapens Hus, så en ny loga har tagits fram för att visa bredden av hela Vetenskapens Hus verksamhet. Här ryms allt från grön biologi till matematik, som man kan se med de fem olikfärgade fälten på hemsidans startsida. Naturens Hus verksamhet finns under det gröna fältet. Den fina bilden med det lilla fröet fotograferades förra våren när en grupp unga elever arbetade med frön i vårt skolprogram ”Titta det gror”.

Kan tomater se ut hur som helst? En vandring i vårt skolprogram ”Grönsaksbotanik” där vi upptäcker den goda mångfalden i Bergianska trädgårdens prunkande köksväxtland

Välkommen att upptäcka den nya hemsidan och lämna gärna dina synpunkter så vi ytterligare kan förbättra sidan så att det är lätt att hitta det man söker. Under Naturens Hus sida kan man finna kontaktuppgifter samt mer information om verksamheten. Vårens program för vår gröna verksamhet finns även här.

Välkommen till vår nya hemsida samt med dina bokningar för våren

Ann

Annonser

4 svar

  1. 🙂 Jag har redan länkat den nya hemsidan till mitt inlägg om Naturens hus! Snyggt!

  2. Snyggt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: