Ett gott mål

 

Veckans efterrätt crème brûlée med karamelliserat sockertäcke Bild: Wikipedia

Nu kan vi åter njuta av Susannes goda mat på Gamla Orangeriet Restaurang & Café i Bergianska trädgården. Varje vecka erbjuds en ny meny med flera olika rätter och nu även efterrätt har vi uppmärksammat.

 

Veckans meny 18-24 januari

Ungtupplår med caponata, syltadlök rostad mandelpotatis och tuppsky

Bakad torsk med fänkålskräm, inkokt fänkål, kulpotatis och brynt dillsmör

Vintersallad med rostade rotfrukter, fetaost och spenat

Gulashsoppa

Veckans dessert: Crème brûlée smaksatt vanilj och äkta kanel

 

En nyhet är att man även kan slå sig ned och njuta av god mat i de fina kokböckerna som finns framställda i restaurangen.

 

God lunch

Ann

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: