Rot, stam eller blad?

 

Rödbeta även kallad Polkagrisrödbeta

Rödbeta även kallad Polkagrisrödbeta

Vad är det egentligen vi äter när vi äter morot, sallad, tomat eller kålrabbi? Under några veckor i september undersöker vi tillsammans med barnen i vårt skolprogram Skördetid, vilken del av växten det är vi äter och sedan undersöker vi även hur det känns i munnen, eller om det hörs mycket, när man tuggar på de olika grönsakerna. Dessutom upplever vi den fantastiska mångfalden av bland annat tomaterna i det prunkande köksväxtlandet. Det är en fröjd att se hur barnen äter upp alla olika grönsaker och även deras glädje när de ser hur grönsakerna växer.

Ann

Välkommen att anmäla din klass. Se vårt program och kontakta oss på naturenshus@bergianska.se

Ser att nu har vi haft totalt besök av 3 333 läsare på bloggen 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: