• Annonser

999 besökare

ballonger_1185873962Nu närmar det sig tusen besökare och vi lottar därför ut ett skolprogram utan kostnad. Skriv ditt  och skolans namn och varför ni vill besöka oss samt vilken aktivitet ni vill göra. Se vårt programblad. Roligt att så många redan besökt oss på bloggen.

Ann

Annonser

7 svar

 1. Hej,
  jag vill bara att ni ska veta att bloggen är jätterolig att följa. Roligt med barnhistorier om grodögon och älgar mm.

  • Roligt att höra. Det är så fantastiskt givande att få möta alla dessa barn och att se hur de tycker det är fint det de får se och uppleva. Idag har vi varit ute med barn som skrivit fina växtbeskrivningar för smörblomma, midsommarblomster och vitsippa därefter har vi vandrat runt med lärare på fortbildningen ”den rätta kemin” som handlar om varför naturen luktar. Vi avslutade i Victoriahuset med många wow från besökarna. Victorianäcrosorna är stora stora och har flera blomknoppar. Har du några barn i dagis eller skolålder som skulle vilja komma på besök?
   Ann

 2. Jag går regelbundet in på er sida, tycker den är mycket trevlig. Har arbetat i förskoleklass och på dagis med Montessori men är numera pensionär och mycket ute i naturen. Har varit på er julutsällning flera år och tycker det är en underbar upplevelse varje gång. Rekommenderar den till alla jag kan vid jultid och skulle bli glad om ett av mina barnbarn som går i andra klass i Duvnäs Montessoriklass i Nacka skulle få uppleva den tillsammans med sina klasskompisar för att de sedan skulle återkomma som en tradition kommande år kanske.
  Hela ert utbud är fantastiskt men jag väljer detta som ni är ensamma om ”Jul på Bergianska”.

  • Nu har vi passerat 1 ooo besökare och vi tycker det är kul att veta att någon uppskattar det vi skriver. Klart att du skall komma med ditt barnbarn på julutställningen den är en favorit med mycket julkänsla. Kolla med skolan att de vill komma så kan du ringa och boka in ett gratisbesök hos oss. Det är dock få tider så hör av dig så snart som möjligt så ni får en tid.
   Ann

 3. Jag skulle gärna vilja komma med min personal på ett besök. Det borde gå bra med ett skolprogram eftersom vi är som 12-åringar allihop. Hälsningar
  Johan Ununger, VD Saltå Kvarn

  • Va skönt för då har ni säkert barnasinnet kvar och det är bra trist när det har lämnat oss. Det brukar även vara en gångbar kunskapsnivå för många så det låter som ett spännande gäng. Skulle vara kul att träffa dessa storvuxna barn.
   Ann

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: